Bedrijfsprofiel

Hoveniersbedrijf Volders is sinds 2008 actief in de wereld van bloemen en planten. De eenmanszaak wordt met passie gerund door Elze Volders. Zijn jarenlange ervaring en interesse voor natuur en milieu zorgen ervoor dat alle werkzaamheden met precisie en vakmanschap worden afgerond.
 

Vertalen van uw wensen naar een bloeiend eindresultaat

De professionaliteit en kwaliteit van Hoveniersbedrijf Volders ziet u terug in de manier waarop wij uw wensen en eisen verwerken in de tuinontwerpen en onderhoudswerkzaamheden. Naast vakkennis is goed oog voor de omstandigheden van groot belang. Denk hierbij aan het type grond rondom uw woning of bedrijfspand, maar ook aan de hoeveelheid tijd die u op lange termijn wilt investeren in de tuin.
 

Ruimte voor groei en bloei

Hoveniersbedrijf Volders werkt vanuit de overtuiging dat de natuur haar gang moet kunnen gaan. In de tuinen krijgen bloemen en planten de ruimte om te groeien en bloeien. De kunst is om dit op de juiste manier in te richten en vervolgens onder controle te houden. Het resultaat is een strakke en toch uitnodigende en levende tuin.
 

Hoveniersdiensten

Voor professionele dienstverlening met gegarandeerde kwaliteit, precisie en vakbekwaamheid bent u bij Hoveniersbedrijf Volders aan het juiste adres. Een tuin moet natuurlijk mooi en praktisch zijn, maar bovenal aansluiten bij uw stijl.

Uw wensen en budget zijn de basis voor samenwerking.  Ervaring en vakkennis zorgen ervoor dat aanleg en onderhoud in goede handen zijn. Wij bieden u voor al uw tuinwensen een optimaal totaalpakket voor buiteninrichting.

Hoveniersbedrijf Volders biedt u de juiste oplossingen voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, snoei van fruitbomen en aanleg en onderhoud van zakelijk groen. Ook kunt u uw eigen keuze maken in onze boomkwekerij.
 

Boomkwekerij
Huis met tuin
Slide 1
Slide 2
Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij Volders - Kerklaan 15 - 9591 AH Onstwedde - t: 06 23 93 84 13