Boomkwekerij

De boomkwekerij van Hoveniersbedrijf Volders beslaat ruim 1 hectare aan groen. Op deze kwekerij worden voornamelijk haagplanten gekweekt, zoals laurier, thuja, buxus en taxus in hoogte variërend van een halve meter tot twee meter. Naast de haagplanten worden er sierheesters, bollen en spiralen en laanbomen gekweekt.

De producten uit onze boomkwekerij worden gebruikt bij onze hovenierswerkzaamheden. De meeste planten zijn met zorg door ons bekweekt. Dat wil zeggen dat ze gesnoeid, getopt en rondgestoken zijn om een mooie volheid en een goed wortelgestel te creëren. Dit houdt in dat onze klanten gegarandeerd zijn van kwalitatief goede bomen en planten.

Ook voor losse verkoop biedt onze kwekerij volop keuze aan de klant. Zowel op onze locatie als via het internet wordt het groen verkocht. Zelfs planten die wij niet zelf kweken kunnen desgewenst via de groothandel worden geleverd tegen een scherpe prijs.

Bestellingen van de kwekerij kunnen desgewenst worden bezorgd. Bovendien geeft Hoveniersbedrijf Volders garantie op de geleverde beplanting.

 

 

 
 

Boomkwekerij
Huis met tuin
Slide 1
Slide 2
Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij Volders - Kerklaan 15 - 9591 AH Onstwedde - t: 06 23 93 84 13