Tuinaanleg

Op basis van de tuintekening, het beplantingsplan of het bestratingsplan gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Voor aanvang overleggen we met u over de uitvoering van het plan. Zo weet u wanneer u bepaalde werkzaamheden kunt verwachten en wanneer u van uw nieuw aangelegde tuin kunt genieten.

Tijdens de aanleg houdt Hoveniersbedrijf Volders u goed op de hoogte van de voortgang. Onze flexibele werkwijze zorgt ervoor dat eventuele aanpassingen of aanvullingen gemakkelijk kunnen worden besproken en doorgevoerd. Op die manier zorgen we ervoor dat het eindresultaat te allen tijde volledig naar wens is.

Afhankelijk van het ontwerp variëren de aanlegwerkzaamheden van grondbewerking tot en met beplanting, bestrating, de aanleg van tuinverlichting, erfafscheiding, terrassen en pergola’s. Wij werken gestructureerd en opgeruimd waardoor u tussentijds zo goed als mogelijk kunt genieten van de vorderingen.

Na de aanleg verdient elke tuin een goed onderhoudsplan. Ook voor tuinonderhoud bent u bij Hoveniersbedrijf Volders aan het juiste adres.  

Bent u benieuwd wat Hoveniersbedrijf Volders voor uw groen kan betekenen? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.
 

Boomkwekerij
Huis met tuin
Slide 1
Slide 2
Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij Volders - Kerklaan 15 - 9591 AH Onstwedde - t: 06 23 93 84 13